Arca Noah Dorina verdient een mooie toekomst!

Aangeboden: Arca Noah Dorina verdient een mooie toekomst! Prijs: € 225,00

Mama Dorina is hoogzwanger binnengekomen en intussen bevallen van 6 kittens. Ze heeft het hard te verduren gehad. Ze was ondervoed en zag er niet uit. Intussen zijn haar kittens geplaatst. Nu zoekt ze zelf nog een huisje. Ze is een hele lieve poes en heel aanhankelijk, helemaal niet schuw. Ze mist wel een stukje van haar staartje maar daar heeft ze geen last van. Wie wil Dorina nu haar verdiende huisje geven?Ze is rond Juni 2009 geboren en kan bij kinderen, katten en honden.

De kosten voor Dorina zijn 175 euro. Inbegrepen zijn de reis van Spanje naar Nederland/ België, de benodigde entingen waaronder katten en niesziekte en rabiës, de sterilisatie, de chip, de bloedtesten en de ontworming. Dorina heeft een officieel Europees paspoort.

Heeft u interesse in Dorina? Neem contact of vul online een aanvraag in op onze site.

Arca Noah is het Spaans voor ark van Noah en is de naam die we gekozen hebben voor onze organisatie ter opvang en (her-)plaatsing van honden en katten.
De naam is afgeleid van Finca Noah, wat de naam van onze finca (landgoed) is, waar we reeds 10 jaar wonen en dat ondertussen zowat een asiel en doorgangskanaal geworden is voor verlaten, verwaarloosde, zieke en gewonde honden en katten.

Gezien de actuele omvang door de enorme uitbreiding en het succes van de steeds toenemende adopties in de loop der jaren, hebben we besloten na vruchtbare samenwerking met diverse instanties, zelf de teugels in handen te nemen en een eigen organisatie te stichten in oktober 2008. Bekijk ook eens
dit filmpje om een indruk te krijgen van de werkzaamheden bij Arca Noah.
Dit nieuwe statuut geeft ons ook de mogelijkheid om ons officieel en publiekelijk te profileren en meer druk uit te oefenen op de betrokken Spaanse instanties i.v.m. dierenbescherming e.d.
We willen een efficiënte en adequate aanpak nastreven inclusief via politieke en multimediacommunicatieve invloed druk uitoefenen om het betreurenswaardige mentaliteitsprobleem t.o.v. de dieren te verbeteren en de algemene opinie te sensibiliseren.

We hopen dit werk nog lang te kunnen voortzetten en hebben de medewerking van een gemotiveerd, energiek en enthousiast team vrijwilligers.
Met heel veel dank aan deze en bij voorbaat ook aan de mensen die geïnteresseerd en bereid zijn met ons te willen samenwerken en ons te steunen en bij te dragen aan de verbetering van het lot van de kansarme dieren.

Christel en Luc
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger