Ter herplaatsing: Zeer lieve en aanhankelijke Perzische poes

Wegens allergie van onze jongste dochter zijn wij genoodzaakt om onze poezen te herplaatsen.
Inmiddels heeft de moeder van Daisy en haar nieuwe nestje kittens al een liefdevol thuis gevonden.
Daisy was ook al herplaatst bij onze vrienden maar helaas accepteerd hun hond Daisy niet.
Daarom is Daisy weer bij ons terug gekomen. We hadden graag gezien dat het goed zou gaan zodat onze 2 oudste kinderen, Daisy af en toe nog eens konden zien.
Nu zoeken we dus een liefdevol thuis voor onze Daisy. Zij is perzisch (eigen fok), bijna 1 jaar oud en is heel bijzonder! De kinderen kunnen alles met haar doen... Luier om en in de poppenwagen... je kunt het zo gek niet bedenke haha! we hebben haar een x geschoren maar ze is inmiddels weer langharig!
Daisy is erg aanhankelijk en het liefst zit ze de hele dag op schoot. Ze loopt je overal achterna.
Haar geboorte liep niet vlekkenloos. Ze lag in een stuit en toen ik haar eruit getrokken had bleek ze met haar hoofd te wiebelen. Daardoor kon ze niet goed bij haar moeder drinken en heb ik haar gevoed. Ze is meerdere malen door de dierenarts onderzocht om te kijken wat voor schade ze opgelopen zou hebben. Gelukkig konden ze niks afwijkends vinden alleen dat ze met haar hoofdje wiebeld. Ze is net als haar zusje opgegroeid als een normaal en speels kitten. Ze heeft een heerlijk karakter! Doordat ze zo bijzonder is hebben we haar gehouden.
Helaas komt daar verandering in door onze 3e dochter. Zij heeft een allergie en kunnen we niet anders dan een goed huisje voor haar vinden, hier kan ze tot onze spijt niet meer blijven...

Mocht u interesse hebben kunt u mij bereiken op 06-44113275.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger