Te koop 3 halflangharige kruising kittens

Aangeboden: Te koop 3 halflangharige kruising kittens Prijs: € 100,00

Onze Lieve Nala ( Foto 1) heeft 4 mooie kittens gekregen op 2e paasdag (25 april ). Het zijn :2 rood tabby dames wat zeer zelzaam is want meestal zijn de rode kittens katers . 1 black Tortie dame en 1 heer grijs/crème Tabby . Nala is een kruising Siberische Boskat en een Heilige Birmaan grey tortie van kleur. Vader Gijs is een kruising Siberische boskat en een huistuinenkeuken kat , grey tabby .
Ze zijn nu 7 weken en ontzettend ontwikkeld, verbazend voorlijk ! Ze zijn helemaal klaar met mamma , ach af en toe als speel kameraadje is ze nog wel grappig. Ze drinken water, bereiden kitten melk als het maar in een bakje zit want het zijn stoere kittens en geen mamma´s kindjes ! Ze zijn gevoed met BARF menu van Tinlo .Ze spelen veel met elkaar maar ook met hun nep muizen en zo te zien worden het goede muizen vangers ! Omdat ze het zo goed doen en zonder mamma kunnen mogen ze naar een nieuw huisje. Verder zijn ze ontwormd met 4 en 6 weken. Met 7 weken zijn ze preventief behandeld tegen vlooien. ( Met 8 weken moeten ze weer ontwormd worden en met 8/9 weken ingeënt. )Ze zijn opgegroeid in huis met kinderen en honden. Mamma heeft ze ook keurig geleerd op de bak te gaan dus ze zijn ook zindelijk.
1 licht rood tabby dame is bezet 1 rood tabby dame is beschikbaar ( foto 3)1 black tortie dame is beschikbaar (foto 2)1 grijs tabby heer is (foto 2)
Wanneer u interesse heeft kunt u ons e-mailen waarna we een kijk/ophaal datum kunnen afspreken. Alvast hartelijk bedankt en wie weet tot ziens !Vriendelijke groetenLies
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger