5 mooie kittens 9wkn en 1poes 10mnd 35 euro

Aangeboden: 5 mooie kittens 9wkn en 1poes 10mnd 35 euro Prijs: € 35,00

ps. update 18 mei 15:55 5 kittens zijn al gereserveerd.de 2 creme kleurige de grijze en de 2 blauwgrijs getijgerde. die zijn dus al weg.close up foto,s van de overige 6 volgen

  • *update 7 juniik heb nog 5 kittens overfoto,s op aanvraag kon er maar 3 bij de advertentie plaatsen

ik had een nestje van 11 kittens te koop, moeder half ragdoll en vader ook. beide gemengd met maine coon.hiervan nog 5 over
en een blauwgrijs met wit poesje, , 2 witte met grijze vlekjes,, een 1 grijsblauw licht getijgert met wite pootjes en een 1 zwart witte en een 1 tijgertje met wit buikje.en nog een moeder poes een grijswitte dat is hun tante van wie haar eigen kittens dood geboren zijn de moeger van 1 nestje van ons en de vader zijn over reden, dus zoogt zij deze kittens. Haar kunnen we helaas ook niet houden.
Mijn zoon blijkt allergie,s voor katten te zijn en daarom kunne we ze geen thuis meer bieden. en ik zelfheb binnekort zorg nodig in huis en dan zijn zoveel dieren een probleem.
We vragen 50 euro per kitten de creme witte en de grijze zijn duurder daar vragen we 75 euro voor.
Ze worden dan wel 3 x ontwormt, ontvlooid, en ze zijn zindelijk en gewend aan droogvoer.omdat ik 11 kittens en 2 poezen aanbiedt laen we de inenting bij 12 weken aan u over.de kittens zijn nu 5 weken a.s vrijdag 6 weken ze zijn 8 april geboren en mogen rond 8 juni met 8/ 9 weken weg. dat geld voor alle poezen en kittens.

Voor vragen over meerdere foto,s mail me.



meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger