6 kiitens en 2 jonge poezen te koop 9 maanden

Aangeboden: 6 kiitens en 2 jonge poezen te koop 9 maanden Prijs: Bieden

ik heb een nestje van 11 kittens te koop, moeder half ragdoll en vader ook. beide gemengd met maine coon.
het zijn over het algemeen katertjes, heb een creme wit poesje een helemaal grijze poesje en een blauwgrijs met wit poesje, rest zijn katers 1 creme witte, 2 witte met grijze vlekjes, 1 witte met 3 zwarte vlekjes, een grijsblauw licht getijgert met wite pootjes en een zwart witte en een tijgertje met witte pootjes en witte oogjes.de grijze en de 2 creme kleurige en de zwart witte hebben blauwe ogen. die ze waarschijnlijk houden.hun tante heeft ze nog.
Die tante is 9 maanden en daar zoeken we ook een goed huisje voor ze is geheel creme wit met een cremewit.bruin getijgert staartje.
Dan hebben we een grijswitte poes dat is hun tante van wie haar eigen kittens dood geboren zijn de moeger van 1 nestje van ons en de vader zijn over reden, dus zoogt zij deze kittens.Haar kunnen we helaas ook niet houden.
Mijn zoon blijkt allergie,s voor katten te zijn en daarom kunne we ze geen thuis meer bieden.
We vragen 50 euro per kitten de creme witte en de grijze zijn duurder daar vragen we 75 euro voor.
Ze worden dan wel 3 x ontwormt, ontvlooid, en ze zijn zindelijk en gewend aan droogvoer.omdat ik 11 kittens en 2 poezen aanbiedt laen we de inenting bij 12 weken aan u over.de kittens zijn nu 5 weken a.s vrijdag 6 weken ze zijn 8 april geboren en mogen rond 8 juni met 8/ 9 weken weg. dat geld voor alle poezen en kittens.

Voor vragen over meerdere foto,s mail me.


ps. update 18 mei 15:55 5 kittens zijn al gereserveerd.de 2 creme kleurige de grijze en de 2 blauwgrijs getijgerde. die zijn dus al weg.close up foto,s van de overige 6 volgen
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger