* nog 4 schatjes zoeken lief personeel :)

Als je een echte kattenliefhebber bent dan zal je ook weten dat het het beste is voor kittens als ze minimaal tot hun 12de week bij de moederpoes blijven. Het is bewezen dat dit ook gedragsproblemen van katten in de toekomst voorkomt. Meer informatie hierover kan je vinden als je op google zoekt.
Wil je het beste voor jouw toekomstige kat en problemen voorkomen? Dan laat je kittens lang genoeg bij hun moeder blijven tot dat zij ze meer heeft geleerd en opgevoed.
nu nog 4 schatjes van 14 weken oud zoeken hun nieuw en lief personeel :)

Deze schattige en speelse katertjes mogen het nest verlaten.
Ze gaan alleen per 2 naar hun nieuwe gezinnen toe omdat ze erg gehecht zijn aan elkaar.

Alle 4 de lieverds zijn zindelijk, eten brokjes en natvoer, zijn al meerdere malen ontwormd en worden ook ontvlooid vóór dat ze naar hun nieuwe huisjes mogen.
De kittens groeien op met de rest van de kattenfamilie, zijn gewend aan kinderen en gaan niet naar buiten.

2 katertjes zijn mix cypers grijs met wit, ieder met hun eigen mooie "patroon" en "streepjes".. heel schattig :) 1 katertje is cypers grijs met wat streepjes licht bruin en 1 katertje is cypers rood met wit. Ze zijn alle 4 prachtig en lief! We zouden willen dat we ze zelf konden houden.. helaas hebben we er niet genoeg ruimte enz. voor.

Ben je/zijn jullie gek op katten, heb je/hebben jullie er ervaring mee en genoeg ruimte en tijd voor ze? Dan hopen we jou/jullie binnenkort te mogen ontmoeten. Alsjeblieft alleen serieuze reacties! Bedankt! :)
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger