Graag aandacht voor het verhaal van Mikri en Simba

Mikri en Simba leven nu nog op Samos en worden verzorgd door een lieve dame, zij heeft zich over deze diertjes ontfermd en hen onderdak gegeven, ook heeft ze ervoor gezorgd dat ze allebei steriel zijn.
Het is moeder en zoon, Mikri, de moederpoes is ongeveer 2 jaar oud en Simba, haar zoon ongeveer 16 maanden, beiden zijn kerngezond.
Doo omstandigheden moet deze mevrouw terug naar haar geboorteland en kunnen deze lieve, prachtig mooie katten niet mee en dreigen ze op straat te komen staan. Er is geen opvang op Samos voor katten! Deze dieren zijn echte huiskatten en zullen de winter op Samos zeker niet overleven.

Nu ga ik in september naar Samos om mee te helpen met een sterilisatieproject voor katten en ben dan in de gelegenheid om Mikri en Simba mee naar Nederland te nemen.
Als opvang weet ik als geen ander dat er katten genoeg in Nederland zijn die nog een thuis zoeken, normaal doen wij dit ook niet, maar voor deze diertjes en zeker voor hun verdrietig vrouwtje willen we een uitzondering maken.
Wat de kosten zijn weet ik nu nog niet omdat hun vrouwtje wil bijdragen hierin.
Ze zijn gechipt, hebben hun entingen, ook tegen Rabies gehad, zijn ontwormd, ontvlooid en steriel en in het bezit van een europees dierenpaspoort.

Wie wil deze diertjes een blijvend thuis bieden, wel samen want de een kan echt niet zonder de ander.
Voor meer info mag u mij altijd bellen op 0633652368 of 0478-586279
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger