Nieuw baasje gezocht voor jonge eigenwijze poes

Guus is wat je noemt een echte kat. Ze doet haar eigen zin, is lief wanneer zij dat wil en niet wanneer wij dat willen.
Guus stroomt 's morgens over van liefde, ze wil dan alleen maar knuffelen, kopjes geven en in je nek kruipen en likken. Daarna gaat ze lekker de hele dag haar gang. Buiten rond rennen, op jacht naar vliegjes en vlinders of de hele dag slapen is ook fantastisch.
Soms komt ze 's avonds lekker bij ons in de woonkamer of op schoot als ze daar zin in heeft maar ze kan ook de hele avond buiten aan het rotzooien zijn.

Toch is er een reden waarom wij haar helaas weg moeten doen.
Sinds de verhuizing, een jaar geleden, heeft Guus erg veel last van de buurtkatten. Zo erg dat dit bij haar enorme stress oplevert. Je ziet aan haar dat ze enorm gespannen is en vertoont hierdoor ongewenst gedrag.
We hebben hier werkelijk alles aangeprobeerd. Een gedragstherapeut, kalmerende medicijnen, homeopathische druppels. Niets is sterk genoeg om de stress bij haar weg te nemen.
Dus dan zit er maar een oplossing op en dat is op zoek naar een nieuw huis waar ze net zoveel liefde krijgt als hier. Alleen dan in een andere omgeving, het liefst een huis buiten een woonwijk of aan de rand daarvan zodat ze niet weer hetzelfde probleem krijgt met buurtkatten.
Wij weten namelijk dat het ook anders kan want het eerste jaar bij ons was er niets aan de hand!

Feiten
Paspoort: Ja
Gevaccineerd: Ja
Gechipt: Ja
Lich. afwijkingen: Nee
Medicijnen: Nee
Speciaal voer: Nee

Karaktereigenschappen
Eigenzinnig: Ja
Aanhankelijk: Ja
Jachtpassie: Ja
Allemansvriend: Ja
Speels: Ja
Kan met kinderen: Ja, wij hebben een baby van 11 mnd die bovenop haar kruipt. En als ze geen zin heeft, kijkt ze boos of loopt gewoon weg.

Hopelijk kan iemand blij maken met een super leuke, grappige en lieve kat, die haar ook weer gelukkig maakt!
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger