Lieve blauwe kitten poesjes zoeken een gouden mandje

Kittenopvang Slochteren heeft nog een paar zeer lieve en sociale kittens in de particuliere opvang die binnenkort naar een goed adres mogen verhuizen, allen zijn uiteraard kerngezond!

Volgens schema ontwormd en worden deze week behandeld met een pipet in de nek van Stronghold (selamectine) zodat de kittens beschermd zijn tegen vlooien, spoel/lint/hartworm, oormijt en huidmijtinfecties! Verpakkingen en bonnen van de dierenarts zijn ter inzage

Ze zijn gewend aan soortgenoten, mensen, en alle huiselijke geluiden
De kittens zijn wegens diverse en/of ook onder gruwelijke omstandigheden binnen gebracht en dus ook vaak met de hand grootgebracht (om de twee uur het flesje) of bij gevoed.
Bij binnenkomst worden de kittens zorgvuldig gewassen, ontvlooid en ontwormd

Uiteraard zijn ze allen zindelijk en eten en drinken ze zelfstandig, daarbij zijn ze zeer sociaal gemaakt en echte knuffels die meteen hun motortje aan zetten wanneer ze aandach t krijgen.

Wij vragen een bijdrage van 70,00 euro per kitten, om de onkosten te drukken en iedere euro extra is welkom om de volgende slachtoffertjes te helpen.
Wij zijn een partculiere opvang en krijgen geen subsidies ed. Denk dan aan kosten zoals het behandelen met Stronghold, fles en andere voeding (brokjes van een goede kwaliteit) kattengrit, eventuele medische kosten enz enz
Kittens zijn nog niet ingeënt wij raden aan dit pas te doen bij een leeftijd van 10 weken
Voor meer informatie van herkomst, foto's enz gelieve te mailen
U bent van harte welkom om kennis te maken met deze ontzettende lieve kittens.
Ze krijgen wat voer mee.

Op dit moment beschikbaar:

Blauw/wit poesje van +/- 8 weken (foto 3)
Zilver poesje van +/- 8 weken (foto 1)
Geheel blauw poesje van +/- 6 weken (foto 2)
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger