Kittenopvang: lief, onzeker poesje van 1 jaar oud zoekt baas

Aangeboden: Kittenopvang: lief, onzeker poesje van 1 jaar oud zoekt baas Prijs: Zie omschrijving

Kittenopvang Moederloos zoekt een baasje voor Lotje, een poesje van 1 jaar oud.

Lotje is een prachtig zwart poesje van een jaar oud. Vorig jaar kwam ze bij ons binnen nadat ze op straat gevonden was. Moederloos en bang voor de grote mensenwereld. Na een paar weken in onze opvang was het meisje er echter helemaal klaar voor om op haar eigen pootjes te staan. Ze had het vertrouwen in de mens gevonden en had van de andere kittens, waaronder haar grote vriend Boris, geleerd dat het leven eigenlijk heel leuk is. Helaas is het bij haar nieuwe baasje niet goed gegaan en hebben wij Lotje en Boris terug genomen in onze opvang. Het was voor haar veel te druk in huis: 4 katten, een jonge drukke hond en 3 kinderen. Lotje was dan ook erg ongelukkig en cijferde zichzelf volledig weg. Dit meisje is zo onzeker dat ze héél veel liefde, geduld en aandacht nodig om weer lekker te gaan genieten van haar leven. Er zit totaal geen kwaad in haar maar alleen veel angst. Na een paar dagen in onze opvang, vol liefde, geduld en lekkere snoepjes begint het vertrouwen stapje voor stapje te komen. Kleine stapjes waarbij Lotje zelf aangeeft hoe groot de stapjes zijn en hoe vaak ze gezet worden. Ze wil heel graag want als Boris mee loopt naar een andere kamer, loopt Lotje ook mee, voorzichtig en op haar hoede, maar ze wil er wel graag bij zijn. En als Boris aan het spelen, eten is of heerlijk geknuffeld wordt dan komt dit lieve meisje voorzichtig kijken en kruipt steeds iets dichter bij. Om geaaid te worden moet je de mens vertrouwen en dat vindt ze nog heel spannend na haar eerste jaar op deze wereld. Na een paar dagen in de opvang liet ze zich toch al voorzichtig voor het eerst aaien en met grote ogen kijkt ze je dan aan of ze mag gaan liggen en je lekker doorkriebelt zonder dat je haar wat aandoet. Heerlijk genieten vindt ze dit en het is natuurlijk ontzettend knap voor een poesje dat een jaar lang angstig om zich heen heeft moeten kijken. Boris, haar grote vriend, is echt alles voor haar en vol liefde zorgt hij voor Lotje. Hij is haar grote voorbeeld en als hij langskomt geeft ze hem als dank een paar likjes over zijn koppie. Dit meisje willen we het dan ook niet aandoen om afscheid te moeten nemen van de enige die ze op dit moment vertrouwt in het leven en we zoeken voor Lotje en Boris dus samen een huisje. Een baasje die heel veel liefde, geduld en rust heeft en waar dit meisje in haar eigen tempo mag laten zien hoe ontzettend lief en leuk ze is. Wie geeft dit meiske een kans in het leven geeft die ze zo ontzettend verdient?
Lotje zit bij gastgezin Linda en Marc in Kampen.

Lotje is geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd. Bij plaatsing krijgt u haar vaccinatieboekje mee en wij registeren de chip op uw naam. Er zijn geen plaatsingskosten als wij zeker weten dat Lotje goed terecht komt.

Heeft u interesse in Lotje? Mail gerust of bezoek onze pagina kittenopvang-moederloos en vul de vragenlijst voor Lotje in.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger