2 Fantastische Broertjes

Aangeboden: 2 Fantastische Broertjes Prijs: Zie omschrijving

Ik ben op zoek naar een plek voor deze twee fantastische katten Bruno en Ollie. Wie geeft deze twee ontzettend lieve katten een fijne plek? Je krijgt er veel liefde voor terug!

Het gaat om Bruno en Ollie. Ze zijn broers en geboren in november 2007. Het zijn Cypers/Europese korthaar katten.
Bruno is de kleinste van de twee. Hij is zeer aanhankelijk en houdt erg van mensen. Hij kijkt, net als zijn broertje Ollie, eerst wel even letterlijk de kat uit de boom. Maar als Bruno het vertrouwen heeft, is hij ontzettend lief en knuffelt hij graag.
Ollie is ook een kat die van knuffelen houdt, maar kiest daar zijn momenten voor. Ollie is ontzettend zacht en houdt heel erg van spelen, zeker het spel met de aluminiumfolie balletjes. Hij vangt ze allemaal uit de lucht als een ware ervaren stuntman. Ollie antwoord ook altijd als je zijn naam zegt en is ook aanhankelijk.
Bruno en Ollie hebben nog nooit gekrabd of gebeten, maar zijn wel een beetje schuw voor kinderen. Dus het liefst een plek waar geen kleine kinderen zijn. De katten komen sinds twee jaar buiten en zijn sindsdien ook gewend om elke dag naar buiten te gaan.
Bruno en Ollie houden van gezelschap van mensen. Ze komen graag bij je zitten en ze voelen goed aan wanneer je verdrietig bent.
Het zijn ontzettend lieve katten die liefde nodig hebben en ook heel veel liefde kunnen geven.

Bruno en Ollie zijn altijd ingeent en hebben ook weer net hun nieuwe inentingen gehad. Ze hebben geen wormen of iets dergelijks. De paspoorten met hun prikken ed, zijn altijd bijgehouden door de dierenarts en zijn aanwezig. Twee gezonde katten dus.

Ik ben op zoek naar een goede plek voor deze twee hartveroverende broers, waarvan ik hoop dat ze samen kunnen blijven.
Met veel pijn in mijn hart moet ik afstand van ze doen en ik hoop dat er iemand te vinden is, die nog heel lang van ze kan genieten.
Bruno en Ollie zitten in het streekdierentehuis 't Juliaantje in Rijswijk.
Tel.070-3902192
email: info@asieljulialaantje.nl
website: www.asieljulialaantje.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger