Valerio kitten, kater 19 weken jong

Aangeboden: Valerio kitten, kater 19 weken jong Prijs: Zie omschrijving

Valerio is een heerlijke huisgenoot. Het is een kat waar je geen omkijken naar hebt. Valerio zoekt een huis met andere katten. Hij is namelijk dol op andere katten. Een beter maatje voor de kat die je al hebt kun je je niet wensen. Hij weet zich zelf zo te verkopen dat ie snel vriendjes is met andere poezenbeesten. Baasjes die voor zichzelf een knuffelkat zoeken zijn bij hem aan het verkeerde adres. Ondanks vele inspanningen blijft Valerio mensen een beetje wantrouwen. Dit uit zich in vlucht gedrag. Hij gaat zich snel verstoppen als je te dicht bij komt. Daarom is Valerio niet geschikt voor op een flat. Hij moet zijn eigen weg kunnen gaan, en dat kan het beste in een huis met meerdere verdiepingen met eventueel op termijn een kattenluikje. Ook zou hij niet misstaan als boerderijkat waar hij zich flink bezig kan houden met muizen vangen. Natuurlijk wil hij daarvoor in ruil dan wel kost en inwoning. En wie weet....win je uiteindelijk wel zijn vertrouwen. Maar al laat hij het niet blijken, toch weet ik zeker dat hij je ergens dankbaar is als je hem een thuis geeft.
Bij Stichting RedCat kunt u terecht om een kitten, volwassen poezen en katers te adopteren. De kittens mogen geadopteerd worden als we zeker weten dat ze gezond naar hun nieuwe thuis kunnen.

Stichting RedCat vraagt voor de adoptie van een kitten € 130 en een volwassen poes of kater €100.
Bij deze vergoeding zijn de 1e en 2e enting, de castratie of sterilisatie en een identificatiechip inbegrepen, ook geldt er een medische garantie van 14 dagen (mits uitgevoerd bij onze dierenarts).

De werkelijke onkosten voor een kitten en volwassen poes liggen hoger dan deze bedragen. Stichting RedCat kan helaas niet voortbestaan zonder een vergoeding aan u te vragen.

Bent u op zoek naar een kitten of volwassen poes/kater, neem dan contact op met Stichting RedCat bel 06 14 47 28 06 of 06 34 85 38 67.

Omdat de diertjes worden opgevangen i n veel verschillende gastgezinnen, kunt u niet zomaar langskomen om ze te bekijken. U krijgt het telefoonnummer van het gastgezin waar de kat of hond wordt opgevangen, zodat u een afspraak kunt maken om te gaan kijken. Besluit u om het diertje te adopteren, dan kunt u bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven de plaatsingspapieren en betaling in orde maken. U krijgt een plaatsingscontract waarmee u de kat kunt ophalen bij het gastgezin.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger