Lieve kittens / poesje / katertje zoeken lief baasje

Aangeboden: Lieve kittens / poesje / katertje zoeken lief baasje Prijs: € 4,00

Wij zijn drie lieve kittens van circa 13 weken oud en wonen nu bij boer Hans Kemp op de boerderij in Hagestein (vlakbij bij Vianen; ongeveer 25 km ten zuiden van Utrecht). We zijn een zwart-wit gevlekt rakkertje (zie eerste twee foto's), een rood-wit rakkertje (zie derde foto; het kitten had toen een beetje natte oogjes, maar dat is met zalven twee dagen later over gegaan) en een rood rakkertje (daarvan is geen foto beschikbaar; het rode kitten lijkt erg op het rood-witte kitten, maar dan zonder wit).

De rode en rood-witte kittens zijn iets jonger dan het zwart-witte kitten, dat van een andere mama-poes is. De foto's zijn ongeveer 4 weken geleden gemaakt, toen we nog te jong waren om van mama-poes weg te gaan. Inmiddels zijn we wat ouder en kunnen we op eigen pootjes staan.

Wij zijn op zoek naar een heel lief en zorgzaam baasje! Kom ons op de boerderij bekijken en je bent meteen verliefd op ons! Het zou heerlijk zijn als ons nieuwe baasje een huis met een tuin zou hebben, zodat we naar buiten kunnen om te ravotten.

Indien je een serieus en zorgzaam baasje voor ons bent of weet, bel dan boer Hans Kemp op telefoonnummer 0347 - 35 13 10. Als boer Hans niet opneemt, bel dan alsjeblieft op een later moment terug of bel zijn overbuurman, boer Kees Liefhebber: 0347 – 35 14 88. Mocht boer Kees ook niet opnemen, laat dan duidelijk je naam en telefoonnummer op zijn antwoordapparaat achter. In dat geval geeft boer Kees je gegevens door aan boer Hans. Boer Hans en boer Kees hebben geen internet op hun boerderij, dus je kunt de boeren niet mailen.

Omdat er helaas mensen zijn die via Marktplaats gratis kittens zoeken om te gebruiken als slangenvoer, vraagt boer Hans als "financiële drempel" per kitten 4 euro. Boer Hans wil dit geld niet voor hemzelf houden. Het bedrag stort boer Hans op de rekening van de Dierenbescherming als er zich een geweldig baasje meldt.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger