De Kattenhulpdienst zoekt voor verlegen Niels een baasje

Aangeboden: De Kattenhulpdienst zoekt voor verlegen Niels een baasje Prijs: Op aanvraag

Verlegen en zachtaardig, dat zijn de kenmerken van kater Niels. Niels wil graag een nieuwe kans. Hij is samen met zijn moeder komen aanlopen bij mensen in de tuin. Zijn moeder werd al gauw herplaatst, maar Niels nog niet…Waarom niet? Dat blijft onduidelijk, want Niels is een leuke en lieve kater. Niels is het meest geschikt als tweede kat zodat hij met een andere kat als voorbeeld zijn verlegenheid kan overwinnen. Hij woont nu in een gastgezin samen met andere katten en een hond. Hij is ruim 2 jaar. Welke kattenliefhebber geeft deze kater de tijd om rustig te wennen?

Algemene informatie: De Kattenhulpdienst die sinds 1997 katten in nood de helpende hand biedt, zoekt een goed thuis voor kittens en volwassen katten. De katten verblijven in gastgezinnen verspreid over Limburg (NL). Ze zijn ontwormd, ingeënt, gechipt en de volwassen katten zijn tevens gecastreerd/gesteriliseerd.

Heeft u interesse? U kunt bij ons informeren welke katten er momenteel bij ons te gast zijn. We zien uw reactie graag tegemoet.

De bijdrage die we voor een kat vragen, is slechts een deel van de kosten voor ontworming, inenting, chip, chipregistratie en castratie/sterilisatie. Neem dit mee in uw overweging voordat u misschien verder zoekt naar een 'gratis' kat.

We zijn binnen de provincie Limburg ook op zoek naar gastgezinnen, voor tijdelijke opvang en socialisatie van (meestal jonge) katten.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger