Baby lief snoezig rood/wit poesje in NL (M.A.P)

Aangeboden: Baby lief snoezig rood/wit poesje in NL (M.A.P) Prijs: € 90,00

Baby is een snoezig klein poesje dat in mei 2010 geboren is. Ze is in Griekenland gevonden toen ze een paar weekjes jong was in een groot verlaten gebouw. Hierna is ze opgevangen door een lieve vrijwilliger die haar verder groot heeft gebracht met de fles. Inmiddels is ze veilig in Nederland bij een gastgezin. Baby is een plaatje om te zien en ze heeft een hele lieve uitdrukkig in haar oogjes.

Update gastgezin oktober: Baby is op dit moment nog niet zo lang bij ons, wat ik bij haar zie is dat erg onzeker/angstig is. Dat uit zich hier in soms grommen en ontwijken. Wij hebben hier veel andere katten en daardoor zal ze niet zo heel snel de confrontatie aangaan. Op dit moment zou ik zeggen dat ze het beste als enige kat geplaatst kan worden. Ze vind het heerlijk om bij je te liggen, ook te slapen, dit is voor haar echt een must. ze is niet druk in bed, maar knort wel, maar je kan prima slapen met deze zachte knuffel naast je. Met aanhalen moet je echt haar vertrouwen winnen, ik ben hier druk mee bezig, ze vind het prima als je haar over d`r kopje streelt en kriebelt, maar verder op kan ze wat gespannen reageren. Baby is een redelijke eter, hier eet ze het liefste brokjes. Wel heeft ze gevoelige darmen dus zal ze teveel wisseling van voer niet aan kunnen. Hier doet ze het goed op fit 32 van Royal Canin.

Baby verblijft bij een gastgezin in Hillegom.
De adoptiebijdrage is inclusief :

De vliegreis naar Nederland.
Alle entingen inclusief rabiés.
Bloedtest leishmania.( uitgezonderd pups)
Chip (deze moet U na adoptie in Nederland op Uw eigen naam registreren)
Europees paspoort
Hond gecastreerd/gesteriliseerd, euro 275,--
Hond ongecastreerd/ongesteriliseerd, euro 220,--
Kat gecastreerd/gesteriliseerd, euro 120.—
Kat ongecastreerd/gesteriliseerd, euro 90.--


MIRTOS ANIMAL PROJECT – M.A.P.

Doelstelling van de Stichting Mirtos Animal Project – M.A.P.

Als Stichting willen wij mensen, die zich op Kreta om de zwerfdieren bekommeren zo goed mogelijk ondersteunen in hun werk.
Wij zoeken goede baasjes in Nederland voor plaatsbare honden en katten van CAWG (Cretan Animal Wellfare Group) in Malia en uit het opvangcentrum in Elounda.
Met de inkomsten van onze Stichting steunen wij deze twee organisaties zodat de vrijwilligers daar hulp kunnen blijven bieden aan de vele dieren die niet het geluk hebben om naar Nederland te kunnen komen. Tevens ondersteunen wij nog enkele andere dierenhulpverleners op het eiland.
Ook dragen wij een steentje bij in de castratie- en sterilisatieprojecten en de kosten die gemaakt worden voor zieke en gewonde dieren op Kreta. Tevens betalen we mee aan voer voor de voederplaatsen in de omgeving van Elounda.
Daarnaast proberen wij een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen en maken we foldermateriaal voor scholieren op basisscholen.

De meeste door ons ter adoptie aangeboden honden/katten verblijven in gastgezinnen door heel Nederland verspreid of zitten nog op Kreta.

Misschien wilt U ook eens naar onze andere advertenties kijken.
We hebben nog zoveel meer leuke honden en katten die een nieuw thuis zoeken.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, u kunt ons altijd bereiken via de e-mail.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger