De Kattenhulpdienst zoekt voor kitten Jip een goed baasje

Aangeboden: De Kattenhulpdienst zoekt voor kitten Jip een goed baasje Prijs: Op aanvraag

Jip is een ontzettend lief, knuffelig, vriendelijke en aanhankelijk kereltje dat heel graag bij zijn baasje op de buik komt liggen om samen tv te kijken. Hij spint dan honderduit! Hij woont binnenshuis en zoekt het gezelschap van zijn baasje vaak op; hij begeleidt je als het ware de hele dag in huis. Ook is Jip heel nieuwsgierig, speels en onderzoekend, nergens bang voor en behoorlijk aanwezig in huis. Hij heeft oneindig veel energie en raast graag door het huis, maar op gezette tijden gaat hij ook lekker een paar uurtjes slapen in zijn mandje.

Jip woont in een huis met twee katers van twee jaar oud. Hoewel Jip door zijn onstuimige kittengedrag vaak de baas wil zijn, gaat dit goed samen. Als er visite komt is Jip eerst een beetje verlegen, maar al snel komt hij alle bezoekers eens nieuwsgierig begroeten. Jip hecht zich erg aan zijn baas, maar is zeker niet eenkennig.

Jip is een gemakkelijke eter. Hij eet wat de pot schaft. Jip is tamelijk groot voor zijn leeftijd, maar heel mooi slank en een ontzettend knappe kerel! Jip is geboren in mei 2010, ontwormd, ingeent, gechipt en gecastreerd. Wij zoeken een lieve nieuwe baas voor Jip, waar hij mag gaan wonen.

Algemene informatie:
De Kattenhulpdienst die sinds 1997 katten in nood de helpende hand biedt, zoekt goed thuis voor kittens en volwassen katten. De katten verblijven in gastgezinnen verspreid over Limburg (NL). Ze zijn ontwormd, ingeënt, gechipt en de volwassen katten zijn tevens gecastreerd/gesteriliseerd.

Heeft u interesse? Informeer welke katten er momenteel bij ons te gast zijn. We zien uw reactie graag tegemoet.

De bijdrage die we voor een kat vragen, is slechts een deel van de kosten voor ontworming, inenting, chip, chipregistratie en castratie/sterilisatie. Neem dit mee in uw overweging voordat u misschien verder zoekt naar een 'gratis' kat.

We zijn binnen de provincie Limburg ook op zoek naar gastgezinnen, voor tijdelijke opvang en socialisatie van (meestal jonge) katten.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Katten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger